Nieuws

vorige 10 nieuwsberichten

Vanaf 1 februari alleen nog MijnMCD


Vanaf 1 februari kunt u voor herhaalrecepten en eConsults alleen nog gebruik maken van ons nieuwe online patiëntenportaal MijnMCD.

Hiervoor heeft u DigiD mét SMS verificatie nodig. Op die manier kunnen wij u...
Lees verder »

Heb ik griep? Griepcheck


Thuisarts heeft voor u een Griepcheck ontwikkeld om te kijken of u besmet bent met het griepvirus. Na het beantwoorden van een aantal vragen volgt een advies voor uw specifieke situatie.

Ook voor algemene informatie over griep kijk...
Lees verder »

Nieuw: avondspreekuur!


Vanaf 1 januari bieden de huisartsen van Medisch Centrum Dorp u een nieuwe service aan: avondspreekuur. Moet u werken en lukt het niet om voor 5 uur bij uw huisarts langs te komen? Dan kunt u nu een afspraak maken op het avondspreekuur.

Lees verder »

Uitslag uitstrijkje later dan normaal


Heeft u nog geen uitslag ontvangen van uw uitstrijkje?

Normaal ontvangt u binnen 3 tot 5 weken na het onderzoek de uitslag van het uitstrijkje. Dit kan momenteel langer duren. De langere wachttijd heeft te maken met de overgang van het ...
Lees verder »

Coming soon: online patientenportaal


Binnen korte tijd zullen de huisartsen van Medisch Centrum Dorp een persoonlijk online patiëntenportaal lanceren waar al uw online diensten worden aangeboden.

Met dit gezondheidsportaal heeft u op elk moment via het internet beveil...
Lees verder »

Keuringen


Moet u gekeurd worden voor uw rijbewijs, taxipas, klein vaarbewijs of een andere medische keuring? Dit kan helaas niet via uw eigen huisarts.

Neemt u hiervoor contact op met RegelZorg, via telefoonnummer 088-2323300 of Lees verder »

Fysiotherapie Plus praktijk!


De fysiotherapeuten van Medisch Centrum Dorp hebben met succes de Plus audit gedaan. Dit betekent dat er getoetst is op kwaliteit, doelmatigheid en effectiviteit met als resultaat dat de fysiotherapeuten als praktijk de Plus status mo...
Lees verder »

volgende 10 nieuwsberichten