Praktijkinformatie

Via het submenu kunt u alle relevante informatie over de huisartsen van Medisch Centrum Dorp terug vinden.

In Medisch Centrum Dorp werken de volgende huisartsen:

Dhr. H. van den Assem

Dhr. V.A.J. Deijns

Mw. C.A.M. van den Dool-Markus

Dhr. M.H.M. Ebbing

Mw. E.C. de Goede

Mw. A. van der Hoeven

Mw. R.H. Ossendrijver

Dhr. H.C. Peucker

Huisartsen

In de praktijk van M.H.M. Ebbing en H.C. Peucker gaan vanaf 1 januari 2012 de sportartsen van het Universitair Medisch Centrum Utrecht opgeleid worden. Een onderdeel van de opleiding tot sportarts is een stage van een half jaar in de huisartsenpraktijk waarbij het de bedoeling is dat zij zich het huisartsgeneeskundig handelen eigen maken. De sportarts in opleiding heeft dan al een jaar op de afdeling cardiologie gewerkt en een jaar op de afdeling orthopedie. Onder supervisie van de huisartsen zal de aankomende sportarts zelfstandig spreekuur doen waarbij niet alleen de sportblessures door hem of haar worden behandeld maar alle huisartsgeneeskundige kwalen waarmee de patiënten op het spreekuur komen.

Huisarts van den Assem houdt zich naast zijn werk als huisarts bezig met vernieuwing van huisartsenzorg in Houten en Midden-Nederland. De praktijk voert hij samen met huisarts mevr van der Hoeven die vaste waarnemer is. 

Huisartsen Deijns en de Goede werken mee aan een project van het NIVEL: Zorgregistraties eerste lijn. Een folder met aanvullende informatie ligt in de wachtkamer.

Medisch Centrum Dorp wil u graag van dienst zijn. Wij bieden daarbij een uitgebreid scala aan voorzieningen als huisartsenzorg (van den Assem, Deijns, van den Dool, Ebbing, de Goede, van der Hoeven en Peucker), een apotheek (Drost), fysiotherapie (Koole), psychologische zorg (Nieuwenhuisen en Indigo), diëtetiek (Rivas), wijkverpleegkundige zorg (Rivas) en laboratorium diagnostiek (SALTRO). Alles onder één dak.