Spoedgevallen

Bel 112 bij een levensbedreigende situatie!

Bij verwondingen of spoedeisende klachten kunt u direct naar de praktijk komen. De huisartsenpraktijk is geopend op werkdagen tussen 8 en 17 uur. Als u belt dat u eraan komt, kan de huisarts alvast rekening houden met uw komst.

Uw huisarts is bereikbaar voor spoedgevallen via zijn praktijktelefoonnummer. Kies voor optie 1.

Huisartsenpraktijk van den Assem/van der Hoeven
Telefoon: 030-6342611
 
Huisartsenpraktijk Deijns/de Goede/van der Hoeven
Telefoon: 030-6374660
 
Huisartsenpraktijk Ebbing/Peucker/van den Dool
Telefoon: 030-6371261
 

Spoedgevallen buiten kantoortijden

Overdag wordt ruime gelegenheid geboden om met alle gezondheidsvragen uw eigen huisarts te raadplegen en op consult te komen. Het kan echter zijn dat u na sluitingstijd geconfronteerd wordt met zorgwekkende situaties of vragen die geen uitstel dulden.

Buiten kantoortijden kunt u dan, uitsluitend voor deze spoedeisende gevallen, terecht bij de huisartsenpost in Houten. Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen kunt u het best eerst telefonisch contact opnemen met de huisartsenpost.                                Tel.  088- 1309680

De huisartsenpost is niet bedoeld voor alledaagse kwalen waarvoor u overdag in de eigen praktijk voldoende hulp kunt krijgen. Om zelf te kunnen beoordelen of de huisartsenpost wat voor u kan betekenen kunt u de volgende app downloaden: http://app.moetiknaardedokter.nl/leden/standalone#sthash.yGf5YaTY.dpuf

Huisartsenpost/doktersdienst
De huisartsenpost verleent 's avonds, 's nachts en in het weekend huisartsgeneeskundige zorg. Op de huisartsenpost werken alle huisartsen van Houten, Bunnik, Odijk, Werkhoven en Wijk bij Duurstede samen. Voor meer informatie over de huisartsenpost kunt u terecht op de volgende website:

http://www.primair-hap.nl/huisartsenposten/houten

Openingstijden
Iedere werkdag na 17.00 uur, op zaterdag, zondag en feestdagen is de huisartsenpost geopend.

Afspraken
Houd bij het maken van een afspraak uw verzekeringsgegevens bij de hand.

Adres huisartsenpost
Het adres van de huisartsenpost is:

Huisartsenpost Houten
Hofspoor 2
3994 VZ Houten
Tel. 088-1309680